De Reizende Bioscoop

De Zee van pelgrim Antonio wordt gedistribueerd door de Reizende Bioscoop, rechtstreeks aan iedereen die hem wil zien. Geïnspireerd door onze vertoningen in Brazilië brengen wij de bioscoop terug tot zijn pure essentie: een groep mensen, bijeengekomen rond een witte muur.
Iedereen die wil kan zelf een vertoning opzetten. Wij helpen daarbij, en we hebben het zo eenvoudig gemaakt dat iedereen het kan. De film komt hoogstpersoonlijk langs. Vertoningen kunnen overal plaatsvinden waar een witte muur is en ruimte voor een groep mensen. Een huiskamer, kantoor, buurtcentrum, kerk, school, verzin het maar. Is er geen witte muur, dan regelen we een scherm. Voor reeds geplande vertoningen, zie hier.

Vind je het een mooi idee om een vertoning op te zetten?
Laat dan je gegevens achter op het formulier onderaan deze pagina. We nemen contact met je op.
−  Je krijgt van ons een promotiepakket met posters, ansichtkaarten en flyers, plus tips hoe je mensen het beste kunt benaderen.
−  We brengen alle nodige apparatuur mee.
−  We projecteren in bioscoopkwaliteit, met veel meer detail dan een DVD.
−  De regisseur is aanwezig, met volop ruimte voor vragen en napraten.
−  Als dank voor je inzet krijg je een mooie attentie uit Canudos, de streek waar de film zich afspeelt.
−  Is er geen witte muur, dan zorgen wij voor een groot projectiescherm.

Interesse? Laat je gegevens achter op het formulier hieronder, dan nemen wij contact met je op. Ook als je twijfelt of je plannen wel geschikt zijn. Wij denken graag met je mee. Financieel kunnen we ons aanpassen aan allerlei verschillende mogelijkheden.

Ja, ik wil deze film graag uitnodigen voor een vertoning!

  Naam* 


  Adres* 
  Woonplaats* 
  Telefoon*   
  Email* 
  Opmerkingen