Na een lange stilte

Beste vrienden,

Na een lange stilte…
Met veel vreugde wil ik jullie laten delen in het heugelijke nieuws –

Onze film De Zee van pelgrim Antonio is AF, en klaar voor vertoning.
Ook het distributieplan is klaar en begint eind deze week.

Er is veel gebeurd sinds de laatste nieuwsbrief, die we stuurden aan alle mensen die ons project hadden gesteund. Als symbolische mede-opvarenden van De Boot van pelgrim Antonio waren jullie sinds 2008 betrokken bij de gebeurtenissen rondom onze film.
In 2011 viel er een lange radiostilte, die begon rond de geboorte van onze dochter Marlinde. Er bleef, naast ons gezinsleven en het verdienen van een boterham, weinig tijd over om aan de film te werken. Windstilte op De Zee van pegrim Antonio. Toch stonden onze gedachten en plannen niet stil. Begin dit jaar kwam er weer ruimte en werd het werk aan de film weer opgepakt. Hij is nogmaals volledig herzien, en is nu zo ver gerijpt dat we hem eindelijk uit kunnen brengen.

De Zee van pelgrim Antonio is in de afgelopen weken viermaal vertoond aan een klein besloten publiek, en de reacties waren overweldigend.
Het blijkt een film te zijn die mensen diep kan raken, met prachtige beelden en muziek, over mensen die leven in een wereld die zo anders is als de onze – maar die door deze film opeens heel dichtbij komen te staan. Met een verhaal dat zo wonderlijk is dat je soms maar moeilijk kunnen geloven dat het echt is gebeurd.

Reizende bioscoop
Geheel in de geest van pelgrim Antonio wordt de film uitgebracht door een reizende bioscoop, rechtstreeks aan iedereen die hem wil zien. Vertoningen vinden plaats overal waar ruimte is voor een groep mensen rond een witte muur. Iedereen die wil kan zelf een vertoning organiseren. Wij helpen daarbij, en de film komt dan hoogstpersoonlijk langs om zich te vertonen. In bioscoopkwaliteit. Is er geen witte muur, dan zorgen wij voor een groot scherm.
De eerste vijf vertoningen van de reizende bioscoop zijn inmiddels bevestigd, en er staat nog een lange serie in de planning. De eerste data vindt je onderaan deze email.

Wil je zelf de film uitnodigen voor een vertoning? We hebben het zo eenvoudig gemaakt dat iedereen het kan. Op de website kun je er meer over lezen.
De website van de film, met een trailer en meer informatie, is te vinden op www.antoniofilm.com

Met hartelijke groeten,
Mendel Hardeman

Landinho Pé de Bode

This entry was posted in Nieuwsbrieven. Bookmark the permalink.